KORAK 1: KAKO I GDJE KUPITI ETH?

Kako ćete to učiniti? ETH možete kupiti na jako puno platformi koje se bave prodajom i kupovinom kriptovaluta. Ima ih više koje su dostupne i na našem jeziku, samo ih trebate potražiti.

Važno je samo da vodite računa o tome da li ćete registraciju u Forsage raditi na računalu ili pametnom telefonu. Ako ćete koristiti računalo, tada trebate kupljene ETH staviti na MetaMask novčanik. Ako ste se planirali registrirati preko pametnog telefona, tada ćete kupljene ETH staviti na TrustWallet račun.

Evo nekoliko preporuka:

DODATNE OPCIJE:

Postoji još opcija kako možete kupiti ETH, a jedna je da to učinite preko EXCHANGERA ili mjenjačnica, a među najpopularnijima je: 

 Još jedan dobar način je da to učinite preko platnih procesora. Primjerice, ako imate ADV Cash ili PAYEER, možete uz malu proviziju kupiti ETH. ADV Cash račun možete otvoriti preko ovog linka:

 Ako još nemate Payeer račun, ovdje ga možete brzo otvoriti:

VAŽNO: Mnoge stranice uvjetuju da kupite nekakvu minimalnu količinu ETH, a na ADV Cashu je to, recimo, 0,25 ETH. Nemojte da vas to brine, jer svaki kupljeni ETH je vaš i uvijek ga možete pretvoriti u EUR ili USD. Osim toga, ako u Forsage uđete sa više kupljenih SLOTOVA, brže ćete napredovati i brže zaraditi.

Copyright 2020 (c) All Rights Reserved

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.